<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/"
	>

<channel>
	<title>LittleBro&#039;s Blog &#187; mail</title>
	<atom:link href="http://www.littlebro.eu/tag/mail/feed" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.littlebro.eu</link>
	<description>Aberez cu gratie pe plaiuri mioritice</description>
	<lastBuildDate>Tue, 29 Nov 2011 10:29:51 +0000</lastBuildDate>
	<language>en</language>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.0.4</generator>
		<item>
		<title>No good deed&#8230;</title>
		<link>http://www.littlebro.eu/2009/05/no-good-deed.htm</link>
		<comments>http://www.littlebro.eu/2009/05/no-good-deed.htm#comments</comments>
		<pubDate>Wed, 06 May 2009 17:33:42 +0000</pubDate>
		<dc:creator>LittleBro</dc:creator>
				<category><![CDATA[Aiurea]]></category>
		<category><![CDATA[mail]]></category>
		<category><![CDATA[pro tv]]></category>
		<category><![CDATA[spam]]></category>
		<category><![CDATA[stiri]]></category>
		<category><![CDATA[web 2.0]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://www.littlebro.eu/?p=1509</guid>
		<description><![CDATA[&#8230;goes unpunished. Asa zic americanii si se pare ca asa este. Am primit astazi primul newsletter de la stirile protv. Initial am crezut ca mi`au luat mailul de cine stie unde si e un pur spam, dar nu, mailul era adresat pe numele meu real. In coada mailului primesc si raspunsul la intrebarea &#8220;de unde [...]<p><a href="http://www.littlebro.eu/2009/05/no-good-deed.htm">No good deed&#8230;</a> from <a href="http://www.littlebro.eu/">LittleBro's Blog</a></p>
]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<p>&#8230;goes unpunished. Asa zic americanii si se pare ca asa este. Am primit astazi primul newsletter de la stirile protv. Initial am crezut ca mi`au luat mailul de cine stie unde si e un pur spam, dar nu, mailul era adresat pe numele meu real.<br />
In coada mailului primesc si raspunsul la intrebarea &#8220;de unde naiba stiu astia cum ma cheama?&#8221;:</p>
<blockquote><p>Primesti aceasta prima serie de newslettere pentru ca, participind la una dintre campaniile &#8220;Stop torturarii animalelor!&#8221;, &#8220;Concurs stirileprotv.ro&#8221; si &#8220;Avem viata in sange&#8221;, ai intrat automat cu adresa mail [at] littlebro.eu in baza de date pe care echipa Stirilor ProTV o va folosi pentru a distribui newsletterul zilnic sau cel dedicat articolelor de tip Breaking News. Intentia noastra este de a te tine la curent cu cele mai importante evenimente din lume si de a incerca sa te implicam direct in campaniile sociale initiate constant de Stirile ProTV.</p></blockquote>
<p>Prost o fi ala care s`o mai implica in vreo campanie de`a voastra.</p>
<p><a href="http://www.littlebro.eu/2009/05/no-good-deed.htm">No good deed&#8230;</a> from <a href="http://www.littlebro.eu/">LittleBro's Blog</a></p>
]]></content:encoded>
			<wfw:commentRss>http://www.littlebro.eu/2009/05/no-good-deed.htm/feed</wfw:commentRss>
		<slash:comments>1</slash:comments>
		</item>
		<item>
		<title>Orange scam</title>
		<link>http://www.littlebro.eu/2008/05/orange-scam.htm</link>
		<comments>http://www.littlebro.eu/2008/05/orange-scam.htm#comments</comments>
		<pubDate>Thu, 15 May 2008 15:56:06 +0000</pubDate>
		<dc:creator>LittleBro</dc:creator>
				<category><![CDATA[Aiurea]]></category>
		<category><![CDATA[Fun]]></category>
		<category><![CDATA[mail]]></category>
		<category><![CDATA[scam]]></category>
		<category><![CDATA[smap]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://www.littlebro.eu/?p=1273</guid>
		<description><![CDATA[from: Orange Romania reply-to: OfertaCreditDublu.orange@gmail.com to: mymail@gmail.com date: Thu, May 15, 2008 at 6:38 PM subject: Oferta Orange PrePay &#8211; Credit Dublu &#8211; Mai 2008 ! Acum cu Orange PrePay te poti bucura de -Oferta Creditului Dublu-.Trimite un ~e-mail reply~ la acest mesaj cu un cod de reincarcare valid (neutilizat) impreuna cu numarul tau de [...]<p><a href="http://www.littlebro.eu/2008/05/orange-scam.htm">Orange scam</a> from <a href="http://www.littlebro.eu/">LittleBro's Blog</a></p>
]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<blockquote><p>from: Orange Romania <OfertaCreditDublu@orange.ro><br />
reply-to: OfertaCreditDublu.orange@gmail.com<br />
to: mymail@gmail.com<br />
date: Thu, May 15, 2008 at 6:38 PM<br />
subject: Oferta Orange PrePay &#8211; Credit Dublu &#8211; Mai 2008 !</p>
<p>Acum cu Orange PrePay te poti bucura de -Oferta Creditului Dublu-.Trimite un ~e-mail reply~ la acest mesaj cu un cod de reincarcare valid (neutilizat) impreuna cu numarul tau de telefon Orange PrePay , iar Orange iti va aloca la un interval de timp de maxim 30 de minute un credit dublu fata de cel reprezentat de codul de reincarcare trimis. Oferta ramane valabila la data de 24 Mai 2008 !<br />
Orange Romania !</p></blockquote>
<p>Iar headerul zice:</p>
<blockquote><p>Received: by 10.114.199.9 with SMTP id w9cs70662waf;<br />
        Thu, 15 May 2008 08:38:58 -0700 (PDT)<br />
Received: by 10.78.132.2 with SMTP id f2mr558391hud.83.1210865936263;<br />
        Thu, 15 May 2008 08:38:56 -0700 (PDT)<br />
Return-Path: babs-education.info@hosts.co.uk</p></blockquote>
<p>Si o reactie de bun simt: &#8220;[18:49] (<a href="http://www.l3st.com/">L3ST</a>): chiar pune careva botu&#8217; ?&#8221; insa nu se stie niciodata la cati oameni creduli exista pe lumea asta.</p>
<p><a href="http://www.littlebro.eu/2008/05/orange-scam.htm">Orange scam</a> from <a href="http://www.littlebro.eu/">LittleBro's Blog</a></p>
]]></content:encoded>
			<wfw:commentRss>http://www.littlebro.eu/2008/05/orange-scam.htm/feed</wfw:commentRss>
		<slash:comments>2</slash:comments>
		</item>
	</channel>
</rss>

