Movie Update

  • Arrival (2016) – Cu o idee originală, Arrival reprezintă încercarea pământenilor de a începe un dialog cu extratereştrii ce ne-au vizitat planeta. Pentru mulţi, idea poate fi nouă, originală, mai ales că suntem obişnuiţi cu filme în care extratereştrii vor să ne cucerească şi/sau să ne omoare. Totuşi, găsirea unui limbaj comun cu o specie diferită de a noastră a avut deja loc acum 40 de ani. Amy Adams face un rol bun şi până şi Hawkeye e decent. Filmul e mişto, antrenant şi te ţine captivat chiar şi fără prea multă acţiune însă nu cred că va lua Oscarul.

 

  • Underworld: Blood Wars (2016) – Cred că am sărit vreo câteva părţi din povestea Underworld, sigur nu ştiam că a avut o fată, m-am uitat la el mai mult pentru că şi-a dorit soţia, cu toate că e greu să refuzi un film cu Kate Beckinsale. Lucrurile s-au mai schimbat puţin de pe vremea când mă uitam eu la ele. Acum se împuşcă mai mult decât se bat, iar când se bat ai senzaţia că te uiţi la Crouching Tiger, Hidden Dragon. În fine, în lipsă de altceva, merge, chiar dacă nu eşti tocmai fan al seriei.

 

  • Hacksaw Ridge (2016) – Se pare că Mel Gibson a fost în sfârşit iertat de către conducătorii de la Holywood şi s-a întors cu un film despre Desmond Doss, primul american ce a primit Medalia de Onoare fără să pună mâna pe o arma. Acţiunea începe slab, ba chiar amuzant, mai ales că l-au ales pe Vince Vaughn ca sergent de pluton, un rol ce nu ii se potriveşte deloc. Lucrurile iau însă o întorsătură serioasă şi filmul te captivează, chiar dacă ştii ce se va întâmpla. Personal m-a impresionat, din nou, Hugo Weaving, ce face un rol foarte bun.

 

  • Nocturnal Animals (2016) – Din nou, Amy Adams. De această dată face parte din elita societăţii, deţine o galerie de artă şi o arde high-life. Până când primeşte de la fostul ei soţ, cu care nu mai avusese deloc contact de 19 ani, cartea pe care acesta a scris-o. Acţiunea filmului se tot plimbă din viaţa reală, în cea din carte, încercând cumva să facă nişte paralele, să te facă să te întrebi ce e real şi ce nu. Din păcate, nu prea-i iese. În plus, finalul e de căcat.

3 thoughts on “Movie Update

      1. Avatarul asta al tău îmi trezește niște amintiri vechi. Când o sa am copii o sa le iau acea carte sa o citească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *